ЗБІР КОШТІВ на ROBOFIRST 2021 НА СПІЛЬНОКОШТІ

ЗБІР КОШТІВ на ROBOFIRST 2021 НА СПІЛЬНОКОШТІ

Друзі, ми запустили наш перший проект на СПІЛЬНОКОШТІ: Збір коштів для проведення Всеукраїнського наукового фестивалю ROBOfirst 2021.

Ми як ніколи потребуємо вашої підтримки, адже ROBOfirst – це насамперед про дітей та їх мрії. Це про можливість для кожної дитини проявити свої новаторські ідеї за допомогою робототехніки.

Ми успішно провели п’ять фестивалів для юних винахідників та винахідниць, і тепер готуємо шостий – набагато більший за своєю ідеєю, учасниками та масштабом.

Та через кризу ми втратили спонсорську підтримку. Проте ми не втратили бажання продовжити нашу справу та не опускаємо руки! Тож зараз будь-яка ваша допомога для нас важлива.

 Нам потрібно зібрати 50 тисяч гривень для того, щоб фестиваль відбувся.

Чому цей проект вартий вашої підтримки?

ROBOfirst об’єднує талановитих, творчих, ерудованих дітей віком від 6 до 16 років зі всієї України. Діти демонструють свої вміння у сфері конструювання, робототехніки, програмування, інженерії і архітектури та пропонують рішення глобальних проблем людства. 

Більшість минулорічних проектів учасників фестивалю вже були втілені у життя. Наприклад:

  • утилізація сміття на Житомирщині,
  • громадський Хаб на Закарпатті,
  • мобільний додаток визначення якості води у Черкасах,
  • VR окуляри для космонавтів від учасників з Горішніх Плавнів

Ми дуже хвилюємося, проте віримо, що з вашою допомогою все вдасться!

Також ми беремо участь у грантовому конкурсі від Українського Культурного Фонду (УКФ). Якщо ми разом з вами зберемо 50 000 грн на Спільнокошті, то матимемо шанс отримати ще 150 000 грн від УКФ на організацію фествалю.

Станьте нашим доброчинцем та підтримайте будь-якою сумою ідею проведення наукового фестивалю для дітей ROBOfirst.

Разом у нас все вийде!