Зустрічайте! Новий 30-й сезон програми FIRST LEGO® League Jr. 2018/2019 - MISSION MOON!

Приєднуйтесь до нашого нового 30-го сезону програми FIRST®!

Дивуйтесь та захоплюйтесь протягом сезону 2018/2019 FIRST® LEGO® League Jr. MISSION MOON.
Ви та ваша команда вирушить у місце, де ви разом будете створювати свої правила, навчатись розвиватися у новому середовищі, досліджувати все навколо вас.

Кожного року, FIRST LEGO League Jr. презентує нове захоплююче Завдання аби запалити творчість та креатив дітей віком від 6 до 10 років. Кожна команда, чисельністю до 6 дітей, починає своє дослідження реальної світових теми за допомогою ексклюзивного Набору сезону від LEGO® Education. Використовуючи цей набір, як базовий, діти створюють нову власну модель за допомогою елементів LEGO®.

Впродовж їхньої роботи в сезоні, діти вивчають базові навички інженерії та програмування, та за допомогою конструктора LEGO® WeDo застосувють їх аби привести свою модель в рух. Також, команди фіксують просування їх роботи у спеціальному «Зошиті Інженера» та діляться своєю подорожжю за допомогою презентації свого Постеру команди. Протягом всього дослідження, команди діють дотримуючись Основних Цінностей програми FIRST LEGO League Jr., відзначаючи відкриття, командну роботу та шляхетний професіоналізм!